Despre mine

Salutare 😊 !

Dacă ai ajuns pâna aici, iţi urez bine ai venit!

M-am născut şi am crescut în Bucureşti, oraşul în care timpul zboară precum un tren de mare viteză.

În ceea ce mă privește, am absolvit Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, respectiv masterul “Produse Farmaceutice şi Cosmetice” din cadrul aceleiaşi instituţii.

O chimie s-a legat între mine, poze şi călătorii. Sunt pasionat de ceea ce înseamnă transportul în comun şi cred cu tărie că Romania merită o infrastructură la standarde înalte şi europene. Din puţin, câte puţin se va face mult, iar pentru a ajunge la nivelul din Vest trebuie să luăm în calcul fiecare evoluţie care se înregistrează. (Aproape) oriunde mă deplasez, camera foto este cel mai bun prieten, iar evenimentele pe care le voi semnala, poveştile adunate de-a lungul anilor de prin drumurile mele din ţară se vor regăsi aici. Poate urmatorul conţinut va fi din zona ta. Vreau să vă arăt #RomaniaFrumoasa 😊.

Contact

Pentru că vreau să te reţin cât mai mult în această casă, te invit oricând doreşti aici, pe site, iar dacă vrei să îmi transmiţi câteva gânduri, întrebari sau doreşti să colaborăm, te aştept cu o scrisoare în care destinaţia să fie: admin@victorsilaghi.ro sau victor.silaghi@yahoo.com.

De asemenea, pentru drepturile de republicare ale imaginilor personale, va rog sa apelati la adresele de e-mail mentionate mai sus.

Un sfat îţi ofer: zâmbeşte în fiecare zi chiar şi atunci când eşti trist !