Panouri de informare in Municipiul Buzau

Ne indreptam cu pasi repezi spre finalul acestui an, iar lunile care s-au scurs au fost productive pentru orasul Buzau. Dezvoltarea transportului in comun s-a simtit in randul cetatenilor. Panourile de informare reprezinta proiectul recent implementat de catre TransBus Buzau.

Un numar de 14 panouri de informare au fost montate in Buzau in ultimele saptamani in principalele statii din Municipiu. Amplasarea acestora a depins de numarul liniilor de autobuze care opresc si de fluxul de calatori cat mai ridicat. De exemplu, se pot regasi in statiile de pe Bulevardul Unirii, Piata Centrala, Big, Catedrala Sfantul Sava, Parcul Crang etc.

Panourile sunt usor de “citit”, fiind indicate urmatoarele informatii: numarul liniei de autobuz care urmeaza sa soseasca in statie, directia mijlocului de transport, respectiv timpul estimat pana cand autobuzul va ajunge.

Panouri de informare in Buzau – Noiembrie 2018

Foarte utila este si harta amplasata pe fiecare panou de informare. Astfel, calatorii pot afla care sunt liniile de autobuze din Buzau de care au nevoie si pot descoperi legaturile de care se pot folosi. De asemenea, sub harta liniilor TransBus Buzau a fost lipit si un ghid de informare privind utilizarea platii prin SMS. Din luna Octombrie 2018, TransBus Buzau a introdus plata calatoriei printr-un mesaj text trimis de pe telefonul mobil. Poate fi achizitionat si un abonament pe o luna, in functie de linia dorita.

Panouri de informare in Buzau – Noiembrie 2018

In anul 2018, s-au facut pasi importanti in dezvoltatea transportului in comun din Buzau si imprejurimi. Au fost cumparate multe autobuze second-hand aduse din Olanda printre care 24 Mercedes-Benz Citaro Euro 5, operate in trecut de catre Connexxion (din)spre Aeroportul International Schiphol de langa Amsterdam. Parcul de autobuze este format din 95 de autovechiule. Avand in vedere aceste achizitii, doua linii preorasenesti (spre Stancesti si Bentu) au fost infiintate, spre bucuria locuitorilor care vin sa lucreze in Buzau.

Te-ar mai putea interesa:

Transportul in comun din Buzau – Trecut. Prezent. Perspective;

Transportul in comun din Pitesti – Prezentare;

Troleibuzele din Romania – Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *