Linia Bucharest City Tour – Final de sezon

De cateva ore am pasit intr-o noua luna si ultima de toamna din calendar. Vremea buna a tinut cu noi pana acum, dar timpul rece incepe sa bata la usa. Din acest motiv, linia Bucharest City Tour a ajuns la final de sezonul pe anul 2018.

Doar 5 luni au fost necesare pentru autobuzele etajate (double-decker) sa inregistreze un nou succes in Capitala. Aproximativ 55 000 de turisti au ales sa priveasca orasul de la inaltime. Dintre acestia, 48 000 au fost adulti, iar aproximativ 7 000 copii. Conform site-ului STB, suma totala incasata s-a ridicat la peste 1,37 milioane lei, cifrele fiind comparabile cu cele inregistrate in anul 2017. Atunci, castigul a fost de 1,32 milioane de lei. S-a stabilit o crestere de 3,5% fata de sezonul 2016 cand linia turistica Bucharest City Tour a incasat aproape 1,28 milioane de lei.

Bucharest City Tour – Palatul Victoria

Cele 4 autobuze Volvo Ayats B7L sunt inchiriate an de an de la Constanta. Acestea sunt garate la Autobaza Nordului, iar principalele zone istorice si de interes din Bucuresti se regasesc pe traseul turistic. Printre obiectivele propuse se numara Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul CEC, Muzeul Satului etc.

In privinta biletelor de calatorie, acestea se pot achizitionat direct din autobuz. Totodata, voucherul primit de la partenerii Societatii de Transport Bucuresti poate fi prezentat la urcarea in vehicul. Acesta poate fi procurat de la agentiile de turism sau de la hotelurile partenere.

Bucharest City Tour – Arcul de Triumf – Octombrie 2018

Cardul de calatorie are o valabilitate de 24 de ore de la prima validare si ofera calatorilor o flexibilitate in ceea ce priveste ora de deplasare. Astfel, traseul liniei turistice Bucharest City Tour poate fi parcursul si pe timp de zi, dar si seara. De asemenea, turistii beneficiaza si de un ghid audio in limbile romana, engleza, franceaza si italiana.

Din 2011 pana in prezent, linia turistica Bucharest City Tour a atras privirile turistilor, dar si a celor curiosi sa vada cum se prezinta Capitala de la inaltime. De mentionat faptul ca pe timpul sezonului rece, incepand cu data de 01 Noiembrie 2018, linia turistica va fi deservita de catre autobuzele liniei 361 pe acelasi traseu: Piata Presei – Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Palatul Parlamentului – Bulevardul Unirii – Piata Unirii, cu intoarcere pe Bulevardul I.C. Bratianu – Piata Univerisitatii – Bulevardul Gheorghe Magheru – Piata Romana – Bulevardul Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Arcul de Triumf – Piata Presei.

Linia turistica Bucharest City Tour va fi inlocuita pe perioada sezonului rece de linia de autobuze 361 (Piata Presei – Piata Unirii)

La final, va invit sa urmariti o galerie foto cu autobuzele etajate din ultimele zile in care au circulat in luna Octombrie 2018.

Te-ar mai putea interesa:

Primele poze cu autobuzul Otokar Kent C 10 m – Bucuresti;

Linia Muzeelor din Bucuresti – Propunere de timp liber;

Bucharest City Tour – Ultimele curse ale sezonului 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *