TransBus Buzau introduce plata calatoriilor prin sms

Transportul in comun din Buzau a simtit o evolutie considerabila in ultimii 2 ani. Au fost achizitionate numeroase autobuze second-hand din Olanda pentru a spori confortul calatorilor, dar si pentru a infiinta noi trasee. Incepand cu jumatatea lunii August 2018, 24 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 5 opereaza pe linile din oras. Un scurt istoric si care este situatia transportului in comun pe care TransBus Buzau il presteaza am povestit luna trecuta.

Pentru a veni in sprijinul calatorilor, incepand de luni, 22 Octombrie 2018, TransBus Buzau introduce plata prin sms. Astfel, fiecare persoana care detine un telefon mobil va putea sa isi achizitioneze o calatorie sau un abonament pe o luna, fara sa mai fie nevoie sa se mai deplaseze la o toneta de bilete.

Mecanismul este simplu – trebuie sa trimiteti un sms la numarul 7494, in functie de modalitatea de transport de care aveti nevoie:

1) L urmat de Numarul Linei, prin SMS la numarul scurt 7494, pentru a achita o calatorie pe raza Municipiului Buzau;

2) ABBZ L, urmat de Numarul Linei prin SMS la numarul 7494, pentru a achita un abonament pentru linia respectiva, pe raza Municipiului Buzau, pana la sfarsitul lunii in care a fost efectuata plata;

3) ABELV L, urmat de Numarul Linei prin SMS la numarul 7494, pentru a achita un abonament redus, pentru elevi si studenti, pentru linia respectiva, pe raza Municipiului Buzau, pana la sfarsitul lunii in care a fost efectuata plata.

Mai multe detalii despre noua facilitate regasiti mai jos.

De asemenea, mai multe informatii puteti descoperi aici, pe site-ul TransBus Buzau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *