Primele poze cu autobuzul Otokar Kent C 10 m – Bucuresti

De cateva zile, noile autobuze pe care Primaria Municipiului Bucuresti le-a achizitionat au inceput sa circule in probe pe strazile din Capitala.

Dupa efectuarea acestor teste, le vom vedea la traseu.

Un exemplar din fiecare model se afla in probe: 10 metri, 12 si 18 metri.

400 de autobuze Otokar Kent vor sosi la Bucuresti si au urmatoarele specificatii:

– 320 autobuze de 12 metri;

– 50 autobuze de 10,7 metri;

– 30 autobuze de 18 metri.

In urma cu cateva minute, am surprins unul dintre autobuzele sosite in Bucuresti. Este vorba despre modelul de 10 metri, dotat cu 2 usi.

2 thoughts on “Primele poze cu autobuzul Otokar Kent C 10 m – Bucuresti

  1. Sincer sa fiu, arata foarte slab din punct de vedere calitativ. Nici tehnic nu am auzit sa rupa gura targului. Mercedes-Benz sau MAN ar fi fost solutii mult mai bune, dat fiind parcul actual. Mercedes-Benz e un investitor masiv in tara noastra, e pe locul 1 in ceea ce priveste vanzarile de vehicule comerciale, produce transmisii 9G-TRONIC prin fabrica integral detinuta de la Sebes si in general este foarte activ pe segmentul investitional.

    Investitia de modernizare a parcului auto al STB acordata pentru onorare catre o companie dintr-o tara ne-membra UE (tara, care dupa se stie, are un comportament realmente si revansard fata de Occident) nu e una deloc eficienta si nici trasabila, iar in plus ridica multe suspiciuni de ordin financiar si legal. Nu stiu in ce masura Happy Garage SRL (un nume foarte suspect pentru o afacere si mai suspecta) va putea onora perioada de garantie si service-ul implicit. Oricum, toata licitatia pentru innoirea parcului e cusuta cu ata alba. Sper ca DNA-ul se va autosesiza, candva, pentru ca “parandaratul” pentru Firea & Co. a fost la ordinea zilei in toata aceasta afacere murdara. Personal, o sa evit sa circul cu aceste mizerii turcesti.

    Cand o Europa intreaga cumpara in general Mercedes-Benz sau MAN, tu cumperi turcisme cu parandarat… Asta inseamna sa fii mafiot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *