Wolkendorf Bio Hotel & Spa – Recomandare

Mereu cand merg la munte imi propun sa gasesc un loc in care sa aud un rau cum curge, pasii cailor care trec strada, sunetul cocosilor de dimineata si sa scap de zgomotul unor roti invartite sau a sirenelor de pe ambulante. Pe lista de dorinte as mai adauga si sunetele produse de catre veverite cand se catara in copaci. Dupa lungi cautari care au durat ceva timp, iata ca am gasit un astfel de loc si care este accesibil din oricare zona veniti – Wolkendorf Bio Hotel & Spa din comuna Vulcan, Judetul Brasov.

Deschis la inceputul lunii Mai 2018 in urma unei investitii de aproape doua milioane de euro, accesul la Wolkendorf Bio Hotel & Spa este unul extrem de facil. Daca veniti cu masina dinspre Bucuresti, aveti trei variante la dispozitie:

– DN1/E60(Bucuresti – Predeal) – DN 73A (Predeal – Rasnov) – DJ 112A (spre Vulcan);

– DN 7 (Bucuresti – Tartasesti) – DN71 (Tartasesti – Targoviste)- DN72A (Targoviste – Campulung) – DN 73 (Campulung – Cristian) – DJ 112B (Cristian- Vulcan);

– DN1 (Bucuresti – Ploiesti) – DN 1A (Ploiesti – Cheia – Brasov) – Centura Sacele – Brasov / Brasov – DN 73 – DJ 112B (Cristian- Vulcan).

Complexul este unul ideal pentru relaxare in cuplu, petrecerea timpului liber in familie sau o mica alintare impreuna cu prietenele. Bicicletele gratuite puse la dispozitie, mica ferma de iepurasi, centrul spa, activitatile in aer liber (tenis de picior, pescuit, volei, plaja, etc.) – acestea ar fi cateva dintre principalele activitati pe care le puteti adauga in programul vostru de vacanta.

Clasificat la patru stele, Wolkendorf Bio Hotel & Spa este format din 5 cladiri:

– 3 corpuri alcatuite din 15 camere fiecare;

– Centru spa;

– Restaurant cu 150 de locuri.

Totodata, exista si o sala de conferinte de 30-35 de locuri. Evenimente corporate, teambuilding-uri, nunti, botezuri – toate acestea sunt incluse pe lista de momente importante de care personalul complexului se poate ocupa cu o deosebita atentie.

Camerele sunt extrem de primitoare, iar fiecare detaliu este bine pus la punct. Acestea se regasesc in format double sau twin si dispun de televizor cu ecran plat, internet, uscator de par, etc.

Centrul Spa, la care aveti acces gratuit, este alcatuit din 2 saune, 2 bazine in interior si exterior, iar daca vreti sa va relaxati total va recomand sa apelati la pachetele de masaj mentionate pe site-ul locatiei. Papucii si halatul sunt oferite din partea casei 😊

Receptia Centrului Spa

Indata ce parasiti curtea complexului Wolkendorf Bio Hotel & Spa, posibilitatile de a petrece timpul liber sunt variate, in functie de alegerea pe care o faceti:

– daca vreti sa mergeti la o plimbare, va recomand neaparat sa va luati niste adidasi comozi si sa va indreptati spre dealurile din preajma unde veti gasi peisaje unul si unul, sa vedeti lacul care se afla la aproximativ 500 de metri distanta de complex sau sa mergeti pana in comuna Vulcan. Printre casele specifice arhitecturii zonei, va sugerez sa vizitati Biserica Evanghelică Fortificată din Vulcan care dateaza din secolul al-XVII-lea.

Biserica Evanghelică Fortificată din Vulcan

– cu bicicletele puteti sa calatoriti prin imprejurimi, iar daca sunteti amatori de drumetii, o plimbare pana la Zarnesti sau Rasnov este ceea ce va trebuie 😊;

– ultima varianta si cea asupra careia nu voi insista mult este masina. Cetatea Fagarasului, Cetatea Rasnov, Brasov, Castelul Bran, Biserica Fortificata din Codlea, Ghimbav, Cheile Rasnoavei, Culoarul Rucar-Bran, Pietrele lui Solomon, Poiana Brasov – acestea sunt doar cateva dintre atractiile pe care Tara Barsei vi le propune.

Rasnov

Cetatea Rasnov – Ianuarie 2015

Desigur, lista poate sa mai contina si alte destinatii de pe platoul Bucegi sau de pe Valea Prahovei. Fiind in inima Romaniei, de la Wolkendorf Bio Hotel & Spa se ajunge destul de repede catre toate zonele turistice importante de pe raza Judetului Brasov si nu numai.

Recomandarea mea ar fi sa va bucurati din plin de linistea unica pe care acest complex o propune, departe de aglomeratie si stresul din oras. O zi sau mai multe reprezinta calea spre terapie si liniste de care sunt convins ca fiecare dintre noi avem nevoie din cand in cand, in momentul in care dorim sa ne desprindem de cotidian. La Wolkendorf Bio Hotel & Spa o sa va simtiti ca la voi acasa, iar personalul complexului este gata sa va raspunda politicos si sa va ajute oricand.

La final, va invit sa urmatiti o galerie foto din cadrul complexului si imprejurimilor acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *