Calatorii GRATUITE in Cluj-Napoca timp de o zi

Astazi a debutat cel mai asteptat eveniment cultural din aceasta toamna din orasul Cluj-Napoca: Bookfest, Editia a-VII-a. Incepand cu 6 Septembrie 2018 pana duminica, 9 Septembrie 2018, iubitorii de lectura vor putea studia oferta care curprinde aproximativ 10 000 de volume, vor avea posibilitatea de a beneficia de reduceri cuprinse intre 20 si 70 % la carti pentru copii, auxiliare educationale, dar si la o gama variata de titluri pentru toate gusturile si interesele. Precum s-a intamplat in anii precedenti, evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Barnutiu”.

Editia de anul aceasta aduce o veste buna celor care sunt adeptii transportului ecologic sau celor care vor renunta la masina personala timp de o zi: toti care vor utiliza vineri, 7 Septembrie 2018, mijloacele de transportul in comun din Cluj-Napoca (tramvai, troleibuz, autobuz) si vor fi surprinsi lecturand, vor beneficia de o calatorie gratuita.

84 - 102 - 26.06.2018

Foarte important: gratuitatea se aplica pe toata durata zilei doar calatorilor care citesc o carte tiparita si nu in format ebook sau audiobook.

“Cartile pe fata” – campania de promovare a lecturii – revine in sprijinul iubitor de carte si se desfasoara in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Compania de Transport Public (CTP).

110 - 6 - 26.06.2018 (3)

Intrarea la salonul de carte Bookfest Cluj-Napoca este gratuita pe toata perioada desfasurarii evenimentului (6-9 Septembrie 2018) din Parcul Central „Simion Bărnuţiu” din Municipiul Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *